Dies 17 i 18 de novembre 2011 | Auditori
17-11-2011 | Auditori
20:00 - 20:40 Inscripció i recollida de documentació
20:00 - 20:45 Obertura del congrés
20:45 - 22:15 Sessió Inaugural. Taula de debat i formació: Del diagnòstic al tractament
Moderador/a: Moisés Labrador | |
Societat Catalana d'Immunologia |
TAB i al·lèrgia a fàrmacs
Ponent: Maria Luisa Sanz | |
Servicio de Alergia, Clínica Universitaria de Navarra |
Tractaments anti-IgE
Ponent: César Picado | |
Unitat de Al·lergologia. Hospital Clínic, Barcelona |
22:15 - 23:05 Comunicacions lliures I
23:05 - 23:30 Visita de posters-pausa cafè
23:30 - 24:20 Comunicacions lliures II
24:20 - 25:15 Sessió convidada I
Moderador/a: Jordi Lloberas | |
Societat Catalana d'Immunologia |
L'epidèmia de les malalties al·lèrgiques: punt de vista epidemiològic
Ponent: Josep Mª Antó | |
Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental (CREAL) |
18-11-2011 | Auditori
08:30 - 09:00 Inscripció tardana i recollida de documentació
09:00 - 10:00 Assemblea general ordinaria SCI
10:00 - 11:00 Sessió Convidada II
Moderador/a: Odette Viñas | |
Societat Catalana d'Immunologia |
Asthma and food allergy:immune processes in two different mechanisms
Ponent: Manel Jordana | |
Center for Gene Therapeutics, Canadà |
11:00 - 11:30 Visita de posters-pausa de cafè
11:30 - 12:30 Comunicacions lliures III
Moderador/a: Manel Juan | |
Societat Catalana d'Immunologia |
12:30 - 13:30 Sessió Convidada III
Dissecting allergen-specific CD4+T cell responses
Ponent: Barbara Bohle | |
Medical University of Vienna |
13:30 - 15:00 Dinar-Visita de pòsters
15:00 - 16:00 Sessió Convidada IV
Moderador/a: Joan Bartra | |
Societat Catalana d'Immunologia |
Component resolved diagnosis (single allergens) in the evaluation of food allergy
Ponent: Barbara Ballmer-Weber | |
Hospital Zurich |
16:00 - 16:30 Comunicacions lliures IV
16:30 - 17:00 Visita de pòsters - pausa de cafè
17:00 - 17:55 Comunicacions lliures V
17:55 - 19:00 Sessió de Clausura
Moderador/a: Mariona Pascal | |
Societat Catalana d'Immunologia |
Immunotherapeutic Treatment of Food Allergy
Ponent: Hugh A. Sampson | |
Jaffe Food Allergy Institute, USA |
19:00 - 19:10 Votacions del premi a la millorcomunicació del congrés i clausura